Tuhannet vaihtoehdot ovat saatavilla OTTOs uusimmalle otteelle

  14.05.2018

Maailmassa ei ole lennonvalvontavalmistajaa, joka ei ole tietoinen OTTOn tarkkuuskytkinten ja kah- vien laadusta.
Yli 50 täysipäiväistä insinööriä, OTTOn uraauurtavaa tehdasta - jota esittelimme pari viikkoa sitten uutissivuilla - http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/A%20good%20wage,%20a 20% 20% 20% 20% 20to% 20 näyttää% 20% 20way / 23 - oli hyvät edellytykset kehittää G2, ergonominen kahva, jota voidaan käyttää myös teollisissa sovelluksissa.

Joka päivä OTTO-tuotteet ovat työskennelleet eräissä maailman vaikeimmissa olosuhteissa - kiinteäsiipi-lentokoneita, helikoptereita, teollisuutta ja sotilaskoneita.
OTTO keskittyy sinetöityyn kytkentätekniikkaan ja mukautettuun suunnitteluun varmistaen, että asiakkaan tarpeista riippumatta on ratkaisu, joka vastaa sitä.

Vuoden 2017 loppupuolella OTTO julkisti G2 Commander Gripin uusimman tuotevalikoimansa. Minkä tahansa ohjauskokoonpanon ensisijainen komponentti, nämä kädensijat voidaan asentaa OTTO-hallin vaikutuksen joystickille tai käyttää kiinteänä pidonä.
Tämä kestävä, luotettava alumiiniseoksesta otettu kahva on suunniteltu sotilas- ja ilmailu- ja avaruuskäyttöön. Se ei vaadi ohjelmistoja, ja se on suunniteltu pudotettavaksi lähes mihin tahansa lennonohjaukseen.
USB-toiminto, joka tukee erilaisia ​​toimintoja, ergonominen uusi muotoilu tarjoaa kirjaimellisesti tuhansia mukautettuja etulevyn kokoonpanoja.

OTTO G2 Commander Control Grip sopii käytettäväksi melkein minkä tahansa OTTO-kytkimen kanssa ja siinä on valtava valikoima mukautettuja vaihtoehtoja. Sisäinen USB-laite tukee vain 18 näppäintä ja 8 analogista tuloa.
Etulevyn kokoonpanoihin kuuluvat painonappi, vaihtokytkin, muunnin, halkaistu trimmaus ja Hall-efektikytkimet, ja kädensijaelimessä on 10 mahdollista kytkentäpaikkavaihtoehtoa. Se testataan kestämään 265 lb kuormaa.

Yrityksen alkaessa OTTO on ollut erittäin tiukat laatuvaatimukset. Sotilaallinen valvonta muodostaa noin 20 prosenttia OTTO: n liiketoiminnasta, ja sotilaallinen suunnittelu ja tarjonta edesauttivat perheyrityksen perustamista.
Jack Roeser, jonka perustaja Jackie Roeser on "custom switch boutique", keskittyy tarjoamaan tuotteita palomiehiin, poliiseihin, salaiseen palveluun ja vaativiin sovelluksiin, kuten teollisuuteen ja ilmailuteollisuuteen.
Kaikki suunnittelutyöt, muovaus, leimaus, testaus ja suunnittelu tehdään OTTOn omassa laitoksessa sen sijaan, että ne olisivat ulkoistettuja.

Kehittyviä tekniikoita, kuten ohjelmistoja ja nopeita prototyyppejä, on käytetty sekä lyhyillä että pitkällä aikavälillä, jotta varmistetaan OTTO: n asema valmistuksen kärjessä.
Kyky toimittaa kaikki G2: n tarvitsemat tukikytkimet merkitsevät sitä, että OTTO on edelleen ensimmäinen valinta sotilaallisille ja ilmailu- ja avaruusteollisuuden suunnittelijoille.

G2: n yhdeksän standardin etulevyn kokoonpanoon kuuluu:
• OTTO: n T3-, T4- ja T5-kytkimet, P4-, P7- ja P9-painikekytkimet,
• K1 keinukytkimet,
• SPT-split trimmauskytkimet,
• J2-anturikytkimet,
• FG-kääntövarsi,
• HTWM-, HTL- ja HTLT Hall -vaikutuskytkimet

Näet tämän uuden tuotteen Nexus-sivustolla - http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Grips-&-Handles/Military-Flight-Control-Grips/OTTO%20G2%20Commander%20Grip%20Range - ja Nexusilla on kokemusta, jonka avulla voit muokata sitä täsmällisiin tarpeisiisi.